search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γι’ αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ

12.09.2018 12:54
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γι’ αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ - Media

 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα», Ντορέττα Παπαδημητρίου, βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» το πρωινό της Τετάρτης, συνομίλησε με τους δύο παρουσιαστές και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φινάλε της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ καθώς η απογευματινή της εκπομπή δεν ανανεώθηκε.

«Η αλήθεια είναι πως συζητήσαμε με τον ΣΚΑΙ για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και υπήρχε καλή διάθεση και απόλυτη εκτίμηση. Αλλά καλώς ή κακώς, έτσι όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα, δεν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ και δεν υπήρχε και ο χώρος. Μην ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΙ είναι ένα κανάλι που στηρίζεται πολύ και στην ενημέρωση…

Στις συζητήσεις που κάναμε ειπώθηκαν διάφορα πράγματα, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Το κατανόησα και προχωρήσαμε. Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις, ούτε έγινε κάποια παρεξήγηση, απλά καλώς ή κακώς, δε βρέθηκε το αντικείμενο στο οποίο θα μπορούσα να ενσωματωθώ.

Για το πρώτο μισό της σεζόν μέχρι τον Γενάρη, μάλλον δεν θα συμβεί κάτι τηλεοπτικά. Για το δεύτερο μισό της σεζόν, υπάρχουν πράγματα, τα οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19