14/07/2020 00:38:06

Δέκα άτομα βίαζαν μαθήτρια για δύο μήνες – Αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση

Δέκα άτομα βίαζαν μαθήτρια για δύο μήνες – Αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση - Media

 

Δέκα άτομα απήγαγαν Ινδή μαθήτρια, την βίαζαν για δύο μήνες και το κορίτσι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε άμβλωση.

Το κορίτσι κακοποιήθηκε από 10 άτομα, στο Punjab της Ινδίας στις 25 Ιουνίου 2012 και ήταν όμηρή τους για ένα μήνα, πριν τελικά κατάφερε να δραπετεύσει.

Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του ίδιου έτους, απήχθη από το σπίτι της με απειλή όπλου, πριν υποβληθεί σε τρομακτικές σεξουαλικές επιθέσεις για άλλες τέσσερις εβδομάδες.

Δέκα άτομα καταδικάστηκαν για το έγκλημα το 2013, αλλά τώρα ο ιδιοκτήτης της περιοχής που κρατούνταν όμηρη καταδικάστηκε να καταβάλει αποζημίωση στο θύμα και την οικογένειά του.

Ο Nishan Singh και η μητέρα του Navjot Kaur, οι οποίοι ήταν επίσης μεταξύ εκείνων που καταδικάστηκαν το 2013, θα πληρώσουν 90 lakh, δηλαδή περίπου 101.000 ευρώ.

Είναι η πρώτη φορά που έχει ζητηθεί τόσο μεγάλη αποζημίωση σε περίπτωση ινδικού βιασμού.

Η πλούσια οικογένεια αναγκάστηκε επίσης να παραδώσει περιουσιακά στοιχεία.

Στη δίκη του 2013, ο Singh καταδικάστηκε σε θάνατο στη φυλακή, ενώ η μητέρα του Kaur και οκτώ ακόμη κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε επτά χρόνια φυλάκισης, αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.