search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Σοκάρει η Άννα Φόνσου: «Με πέταξε από το σπίτι…»

12.09.2018 18:42
Σοκάρει η Άννα Φόνσου: «Με πέταξε από το σπίτι...» - Media
 
Η Άννα Φόνσου μοιράζεται κομμάτια από τη ζωή της στο περιοδικό DownTown. Μεταξύ άλλων απαντά για την κόντρα που έγραφαν πως υπήρχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και πως η ηθοποιός τη βοήθησε όταν είχε ανάγκη μετά τον χωρισμό από τον δεύτερο σύζυγο της.
 
Θυμάμαι ότι υπήρχε ανταγωνισμός με την Αλίκη.
 
Καταρχάς, την καριέρα μου τη χρωστάω στην Αλίκη. Η ταινία που με έκανε διάσημη, το Αγοροκόριτσο, είχε γραφτεί για εκείνη. Αρνήθηκε και ο παραγωγός ζήταγε πρωταγωνίστρια και ο Μπάρκουλης του πρότεινε εμένα. Έπαιζα ένα μικρό ρολάκι σε ένα θέατρο, με είδε και με ζήτησε για δοκιμαστικό. Πήγα αμέσως είπαν όλοι ναι. Γυρίζω την ταινία και βγαίνει στις αίθουσες ταυτόχρονα με τη Μουσίτσα. Και το Αγοροκόριτσο τελικά έρχεται πρώτο στις εισπράξεις. Ε, και τότε αρχίζουν να γράφουν πως η Αλίκη έχει αρρωστ΄σει μαζί μου, ότι δεν ήθελε να με βλέπει, ότι ήμασταν ανταγωνίστριες. Τα διαβάζω εγώ αυτά και πηγαίνω σπίτι της να τη βρω. Μου ανοίγει η μητέρα της και νόμιζε πως ήμουν θαυμάστρια της. Της λέει: «Αλίκη, είναι εδώ ένα κορίτσι που λέει ότι έπαιξε στο Αγοροκόριτσο». Τρελαίνεται η Αλίκη και βγαίνει ροζ και φωτεινή και τα χάνω. Της λέω: «Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω στο σινεμά». Αμέσως με αγκαλιάζει, μου λέει: «Τι όμορφο κοριτσάκι είσαι εσύ!» και καθίσαμε και χωρίς να το καταλάβω άρχισα να της λέω τη ζωή μου. Γίναμε φίλες από τότε.
 
Δεν παίξατε, όμως, μαζί.
 
Ήταν κοινή συμφωνία. Δεν θελήσαμε ποτέ να κάνουμε κάτι μαζί, δεν πήγα ποτέ στο σπίτι της στο Θεολόγο και μου έλεγε: «Μα τι πράγμα είσαι εσύ, ρε Άννα». Και ήταν εκεί και σε δύσκολες στιγμές μου. Όταν, για παράδειγμα, χώρισα τον δεύτερο μου άντρα με πέταξε στο δρόμο και ταυτόχρονα μου έκλεισε και το θέατρο που είχαμε, το Όρβο. Θυμάμαι, μου πέταξε μια βαλίτσα που είχε μόνο βρακιά, εσώρουχα. Ούτε καν τα ρούχα μου. Την παίρνω αμέσως τηλέφωνο. Της λέω «είμαι σε αδιέξοδο» και μου λέει να πάω σπίτι της. Αμέσως μου κλείνει να μείνω ένα μήνα στη Μεγάλη Βρεταννία. Και μου λέει: «Αφού χώρισες άσχημα, πρέπει να φύγεις για λίγο. Θέλεις να πας Αυστραλία για κάποιες εμφανίσεις;» «Ναι», της λέω, «αλλά, πως;». Και εκείνη βρίσκει τον επιχειρηματία εκεί και του λέει: «Σου έχω τη Φόνσου να έρθει να παίξει. Αλλά αν τη θέλεις, πρέπει να μας στείλεις προκαταβολή 1,5 εκατ.». Και πήγα εκεί και πέρασα πολύ καλά.
 
Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54