search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Ο Σ. Λεκκάκος υποψήφιος για πρόεδρος – Για αντιπρόεδρος ο Πιλάβιος

12.09.2018 21:41
Παναθηναϊκός: Ο Σ. Λεκκάκος υποψήφιος για πρόεδρος - Για αντιπρόεδρος ο Πιλάβιος - Media

 

Πληροφορίες για τα ονόματα των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού όταν αναλάβει τη διοίκηση ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ είναι ο Σταύρος Λεκκάκος.

Ο πρώην πρόεδρος της Πειραιώς και της MIG, συνεχίζει να διαψεύδει ότι θα μπει πρόεδρος στην ΠΑΕ, ωστόσο, οι συζητήσεις του με τη διοίκηση του ΠΑΟ και τον Πιεμπονγκσάντ είναι δεδομένες και αρκετά προχωρημένες. Και μέχρι να μπει και… επίσημα ο Πιεμπονγκσάντ στον ΠΑΟ, η πλευρά του Λεκκάκου δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

Από ‘κει και πέρα, στο οργανόγραμμα του Παϊρότζ για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, περίοπτη θέση κατέχει το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου για την θέση του αντιπροέδρου. Ενός στελέχους πολύπειρου από το ποδόσφαιρο, με μακρά θητεία σε αυτό από διάφορα πόστα, με εμπειρία από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ και φυσικά με πολύχρονη πορεία στον Παναθηναϊκό.

Ο Αβραάμ Γκραντ αναμένεται να είναι ο CEO του ΠΑΟ και να… αποφασίζει για τα πάντα, ενώ θα έχει απόλυτη συνεργασία και με τη διοίκηση και με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη. Ωστόσο ο ρόλος του σε θέματα μεταγραφικά θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:46