search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:19
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για το Masterchef Junior: Τα πρώτα πλάνα και τα δάκρυα – Τι λένε οι κριτές (Photos-Video)

13.09.2018 14:37
Πρεμιέρα για το Masterchef Junior: Τα πρώτα πλάνα και τα δάκρυα – Τι λένε οι κριτές (Photos-Video) - Media

 

Ώρες αντίστροφα μετρά το κανάλι του Star για την πρεμιέρα του μεγαλύτερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής για παιδιά «MasterChef JUNIOR».

Οι μικρότεροι μάγειρες, αγόρια και κορίτσια από 8 έως 13 ετών, θα περάσουν την πόρτα του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού της Ελλάδος και θα λάβουν μέρος στις δοκιμασίες, που θα αναδείξουν τους 22 καλύτερους, οι οποίοι θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef Junior.

Συνολικά, 11 αγόρια και 11 κορίτσια θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με χρηματικό έπαθλο 15.000 ευρώ για τον νικητή του τελικού και από 5.000 ευρώ στον δεύτερο και τρίτο νικητή.

Τους υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR θα καθοδηγούν και θα κρίνουν στις δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, η γαστρονόμος Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award».

Η πρεμιέρα είναι απόψε, το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00

Δείτε το 1ο Επεισόδιο του MasterChef Junior: Μέσα στις επόμενες ημέρες, μια σειρά από δοκιμασίες θ’ αναδείξουν τα 22 πιο ταλαντούχα παιδιά, 11 αγόρια και 11 κορίτσια, που θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά και θα μπουν στο διαγωνισμό για να ζήσουν συναρπαστικές μαγειρικές εμπειρίες.

Η πρώτη προκριματική φάση του MasterChef Junior ξεκινάει με τα κορίτσια. Πρώτα εκείνα θα ριχτούν στη μάχη για την είσοδο τους στο κύριο μέρος του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στον κόσμο.

Δυο μαγειρικές δοκιμασίες θα κρίνουν σήμερα ποιες 16 από τις 22 μαγείρισσες θα περάσουν στη δεύτερη προκριματική φάση, στην οποία και θα διεκδικήσουν τις 11 πολυπόθητες ποδιές.

Δείτε τι αποκάλυψαν οι κριτές πριν την πρεμιέρα:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:18