search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Φρίκη: Την πήραν με ωτοστόπ και τη βίασαν

13.09.2018 16:58
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media
 
Υπόθεση βιασμού νεαρής Ρωσίδας διερευνά η αστυνομία μετά από καταγγελία του θύματος.
 
Το θύμα κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία της Λάρνακας και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μαζί με τη φίλη της συνάντησαν δυο νεαρούς στην Αγία Νάπα χθές τα ξημερώματα και μπήκαν μαζί τους στο αυτοκίνητο, προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο τους στη Λάρνακα.
 
Όπως ανέφερε, σε κάποια στιγμή ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε το αυτοκίνητο και οι δύο άνδρες οδήγησαν τις νεαρές σε απομονωμένη παραλία όπου ο συνοδηγός βίασε τη μια γυναίκα. Η νεαρή έδωσε στις Αρχές τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος.
 
Ενώπιον των Αρχών βρίσκονται τα στοιχεία των νεαρών και οι αριθμοί εγγραφής του οχήματος προκειμένου να εντοπιστούν, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.
 
Πηγή: philenews
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00