search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Σοκάρει ο γνωστός τραγουδιστής: Είχα έναν μικρό καρκίνο, πιο σοβαρό απ’ όσο φαινόταν (Video)

13.09.2018 17:19
Δάκης: Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωής (video) - Media
 
Ένα αρκετά σοβαρό προβλημα με την υγεία του αντιμετώπισε λίγο πριν το Πασχα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε θεραπεία, αντιμετώπισε ο αγαπητός τραγουδιστής Δάκης ο οποίος μίλησε στον Alpha για το πρόβλημα αυτό.
 
«Είχα ένα μικρό καρκίνο στο παχύ έντερο. Δεν ξέρω αν το πρόλαβα ή όχι. Με πρόλαβαν οι γιατροί μάλλον και τη γλίτωσα. Ξεκίνησαν ξαφνικά ένα βράδυ φοβεροί πόνοι στην κοιλιά. Δεν ήξερα τι ήταν. Πήγα και δεν μπορούσαν να μου κάνουν κολονοσκόπηση γιατί είχε φράξει το έντερό μου από τον πολύποδα αυτόν που υπήρχε μέσα και αποφάσισαν να τον βγάλουν.
 
Χειρουργώντας το όμως είδαν μια κύστη στο συκώτι και νόμιζαν ότι ήταν η μετάσταση που πήγε από το έντερο στο συκώτι, ενώ δεν ήταν. Ήταν μια κύστη που υπήρχε πάντα. Περιμέναμε 6 μήνες.Έκανα χημειοθεραπείες και τη γλίτωσα. Δεν μου το είπαν, το έμαθα κατόπιν εορτής και καλύτερα. Απλώς τους έβλεπα όλους με πολλή αγάπη που με κοίταζαν και λέω τι έπαθαν; Ήταν περισσότερο σοβαρό από ότι είχε μαθευτεί», εκμυστηρεύτηκε ο τραγουδιστής.
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:23