search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:12
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Τελειώνει το σόου του Μητσικώστα;

13.09.2018 17:50
Τι συμβαίνει με το «Mitsi Show» στην ΕΡΤ; - Media

 

Την περασμένη σεζόν ήταν η εκπομπή που έκανε τη διαφορά στην ΕΡΤ. Η εκπομπή που όχι μόνο «γλύκαινε» ως lead in το σκληρό πολιτικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, αλλά και αυτή που συγκέντρωσε τα περισσότερα κολακευτικά σχόλια των τηλεθεατών (για εκπομπή της ΕΡΤ το λες και άθλο αυτό).

Ο λόγος για το «Mhtsi Show» του Γιώργου Μητσικώστα, το οποίο ακολούθησε αντίθετη πορεία απ’ την έτερη σατιρική εκπομπή της ΕΡΤ. Το Φόρτσα Πατρίδα του Γιάννη Ζουγανέλη αν και με πολύ υψηλότερο κόστος από το «Mhtsi Show» δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών, ούτε να κάνει τη διαφορά.

Αντίθετα ο Μητσικώστας χωρίς να κάνει εκπτώσεις στη σάτιρά του έδειξε απ’ την πρώτη του σεζόν ότι θα είναι το δυνατό χαρτί της ΕΡΤ και όλοι περίμεναν ότι η δεύτερη χρονιά του στη δημόσια τηλεόραση θα ήταν ακόμα καλύτερη καθώς, θα… πάταγε πλέον σε μια ζώνη που ο ίδιος είχε χτίσει.

Μόνο που η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει τις προσδοκίες όλων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia το «Mhtsi Show» είναι πλέον στον αέρα και το ενδεχόμενο να μην βγει απ’ τη συχνότητα της ΕΡΤ φέτος πιο ορατό από ποτέ.

Και αυτό καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε τα γυρίσματα της εκπομπής θα έπρεπε να έχουν ήδη αρχίσει ώστε να βγει στον αέρα τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη. Το Dailymedia είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ακόμα δεν κινείται φύλλο στο θέμα της προετοιμασίας και των γυρισμάτων, με αποτέλεσμα η εκπομπή να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε πρόωρο φινάλε.

Σε μια περίοδο που η ΕΡΤ έχει επενδύσει στο ποδόσφαιρο και ο Μητσικώστας θα μπορούσε να αναδείξει το συγκεκριμένο προϊόν, πιθανή απουσία του (και ενόψει εκλογών) θα είναι ένα πλήγμα που θα αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:12