search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Δείτε το βίντεο κλιπ για το οποίο έφαγε πρόστιμο κανάλι στην Τουρκία – Έδειχνε χορό ομοφυλοφιλικής φύσης

14.09.2018 06:52
Φρίκη στη Ρωσία: Κακοποίησε και άφησε να πεθάνει η έγκυος φίλη του σε ζωντανή μετάδοση (Photos/Video, πολύ σκληρές εικόνες) - Media

 

Το κανάλι που έφαγε το πρόστιμο ονομάζεται ASTV και εκπέμπει στην Προύσα. Το βίντεο κλιπ που έδειξε είναι το Secrets της γνωστής τραγουδίστριας Pink και σύμφωνα με τις κατηγορίες, περιείχε «ερωτικές χορευτικές φιγούρες ομοφυλοφιλικής φύσης». Το πρόστιμο των αρχών ήταν 17.000 τουρκικές λίρες. Το πρόστιμο στο κανάλι το επέβαλε το αντίστοιχο ΕΣΡ της Τουρκίας που ονομάζεται Ανώτατο Συμβούλιο τουρκικού Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης.

Το μοναδικό πάντως που δείχνει το βίντεο, είναι μερικά ζευγάρια να χορεύουν αισθησιακά μπροστά από έναν τοίχο με γκράφιτι.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το τουρκικό ΕΣΡ «χτυπά». Κατά το παρελθόν έχει επιβάλλει πρόστιμα για σκηνές με φιλιά ή βωμολοχίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50