search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Πολάκης κατά καθηγητή Συνολάκη: Το βαφτιστήρι και διορισμένος του Μητσοτάκη εκκενώνει το Μάτι σε 35 λεπτά – Ντροπή (Photo)

14.09.2018 08:00
4546826.jpg

 

Επίθεση κατά του καθηγητή φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνου Συνολάκη με αφορμή τα όσα δήλωσε για την φωτιά στο Μάτι, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο Π.Πολάκης κατηγόρησε μέσω facebook τον καθηγητή για σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, που έχει εξαργυρώσει με θέσεις σε διοικητικά συμβούλια ιδρυμάτων.

 

Υπενθυμίζεται ότι  το κύριο εύρημα της επιτροπής Συνολάκη, που συγκροτήθηκε μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν ότι η απομάκρυνση των κατοίκων της περιοχής πεζή προς την ακτή θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί κατ ελάχιστον μέσα σε 57 λεπτά και κατά μέγιστον 83 λεπτά αν είχε υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:27