search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Αυτό είναι το πλοίο που έριξε μπουκαπόρτα στην αμμουδιά του «Ναυαγίου» για να ξεφορτώσει βαρέα οχήματα (Photos)

14.09.2018 16:36
Ξυλοδαρμός στον Βύρωνα: Σοκάρει ο πατέρας του θύματος - «Έστω και μισό λεπτό να συνεχιζόταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία» (Video) - Media

 

Στην αμμώδη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο κατάφερε να πλεύσει το ΕΓ/ΟΓ ΒΑΣΟΣ Κ. το απόγευμα της Πέμπτης, ξεφορτώνοντας βαρέα οχήματα που θα πραγματοποιήσουν εργασίες απομάκρυνσης των βράχων της κατολίσθησης.

Σύμφωνα με το ermisnews.gr, το ανοιχτού τύπου πλοίο, που πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ του Αγίου Νικολάου της Ζακύνθου και της Πεσάδας της Κεφαλονιάς, αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για την μεταφορά ενός φορτωτή και ενός ερπυστριοφόρου στο σημείο.

Κατασκευασμένο στην Ελλάδα το 1997, το ΒΑΣΟΣ Κ. ενώνει τα δύο νησιά του Ιονίου με ημερήσια δρομολόγια, τα οποίο εκτελεί με την ταχύτητα των 9,5 κόμβων. Με μικρό βύθισμα, σε αντίθεση με τα περισσότερα πλοία, τα πλοία ανοιχτού τύπου, οι «παντόφλες», όπως είναι γνωστά, μπορούν εύκολα να προσεγγίσουν ακτές ακόμα και με πολύ μικρό βάθος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:41