search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:10
MENU CLOSE

Απρεπείς εκφράσεις στη δουλειά: 45χρονος παρενοχλούσε 16χρονη στην Κρήτη

14.09.2018 18:31
Παρενόχλησε 26χρονη στο πλοίο από Χανιά για Πειραιά. Τον συνέλαβαν οι λιμενικοί - Media

 

Ο 45χρονος παραδέχεται τις απρεπείς εκφράσεις αλλά υποστηρίζει ότι τις εκστόμισε για να πιέσει τη 16χρονη να κάνει τη δουλειά της…

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε 45χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος καταγγέλθηκε από 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση εν ώρα εργασίας.

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία και απέδωσε την καταγγελία στο γεγονός ότι ως υπεύθυνος του πόστου πίεζε την κοπέλα να δουλέψει, αλλά εκείνη είτε αντιδρούσε συνεχώς είτε χασομερούσε, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Παραδέχτηκε ότι είχε απευθυνθεί προς το πρόσωπο της με κάποιες εκφράσεις που δεν ήταν κόσμιες και είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο αλλά, όπως ισχυρίστηκε, δεν το έκανε για να την παρενοχλήσει, αλλά να την πιέσει να δουλέψει.

Η 16χρονη καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να φύγει από την δουλειά της εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς. Ενημέρωσε την οικογένεια της, τους εξήγησε τι συνέβαινε και αποφάσισαν να υποβάλουν μήνυση.

 

Πηγή: cretalive

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30