search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Θρίλερ: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που βίασαν και πέταξαν στο δρόμο – Ίσως είχε ναρκωθεί – Χαροπαλεύει στο Κρατικό Νίκαιας

15.09.2018 07:35
Θρίλερ: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που βίασαν και πέταξαν στο δρόμο – Ίσως είχε ναρκωθεί – Χαροπαλεύει στο Κρατικό Νίκαιας - Media

 

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Και οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια γυναίκα ηλικίας 20-30 ετών πιθανόν αλλοδαπή.

Βρέθηκε μισοπεθαμένη στην άκρη ενός δρόμου στο Ζεφύρι χωρίς επάνω της να έχει κάποιο στοιχείο ταυτότητας. Όταν την μετέφεραν στο νοσοκομείο την εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος αποφάνθηκε πως εκτός όλων των άλλων έχει βιασθεί (φύσει και παρα φύσει).

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αιγάλεω, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε στη Νίκαια σε εντατική. Άνδρες της ασφάλειας πήραν δείγματα DNA από τα νύχια της και ευελπιστούν να οδηγηθούν σε κάποιο σημείο, σχετικά με την ταυτότητα του δράστη.

Νεότερες πληροφορίες:

Σε χρήση ναρκωτικών, πιθανότατα, οφείλεται η κωματώδης κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε αλλοδαπή γυναίκα στο Ζεφύρι

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας νεαρή αλλοδαπή γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, την περασμένη Τετάρτη, στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις βιάστηκε στη συνέχεια από άγνωστους δράστες.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση αυτή. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι την γυναίκα την μετέφεραν από άλλο σημείο, στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:08