search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Για πάντα «πράσινος»!

25.01.2012 07:36
Για πάντα «πράσινος»! - Media

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να φοράει ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, όπως δήλωσε ο Έκτορ Περάλτα στην SportDay..

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να φοράει ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, όπως δήλωσε ο Έκτορ Περάλτα στην SportDay.

Ο μάνατζερ του Αφρικανού χαφ επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα και τόνισε ότι το πολύ σε δέκα μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του πελάτη του. Ο 24χρονος παίκτης αγωνίζεται από το 2007 στους «πράσινους» και έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μάνατζερ του Σιμάο

Μάθαμε ότι ήρθατε στην Ελλάδα και είχατε συνάντηση με τον κύριο Γόντικα. Πώς πήγε η κουβέντα;

«Συναντηθήκαμε με τον κ. Γόντικα όντως. Εγινε μία πολύ καλή συζήτηση. Οριστικές εξελίξεις πιστεύω ότι θα έχουμε σε μία εβδομάδα με 10 ημέρες».

Ποια είναι η επιθυμία του Σιμάο;

«Η αξία του αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 6 εκατ. ευρώ. Αυτό το ξέρουν στο εξωτερικό, που παρακολουθούν τον παίκτη. Εχει επίσημες προτάσεις από δύο ομάδες της Γερμανίας και μία της Ρωσίας, αλλά ο παίκτης μού μετέφερε μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον κ. Γόντικα την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα. Βρίσκεται πέντε χρόνια στον σύλλογο, έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, περνάει πολύ ωραία στη χώρα σας, έχει εδώ και την οικογένειά του. Ελπίζω και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν θετικά, παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του».

Πότε βλέπετε να υπάρχει οριστική εξέλιξη;

«Το πολύ σε 10 ημέρες θα έρθω και πάλι στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα τελειώσει θετικά το θέμα. Ολα είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού και θα έχουμε σύντομα θετική εξέλιξη και ο παίκτης θα ανανεώσει για τρία χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17