search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34
MENU CLOSE

Ο Πιοτρ Βερζίλοφ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Βερολίνο για νοσηλεία, μετά την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε με δηλητήριο

16.09.2018 09:42
Ο Πιοτρ Βερζίλοφ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Βερολίνο για νοσηλεία, μετά την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε με δηλητήριο - Media

 

Ένας ακτιβιστής κατά του Κρεμλίνου έχασε την όρασή του, την ακοή του και την ικανότητά του να βαδίζει, μετά από ύποπτη επίθεση με δηλητήριο που φέρεται να έγινε εναντίον του, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη μετά την άφιξή του στο Βερολίνο για περαιτέρω νοσηλεία, σύμφωνα με μία ακτιβρίστρια της ομάδας (Pussy Riot), αλλά και το δημοσίευμα εφημερίδας.

Ο Πιοτρ Βερζίλοφ, μεταφέρθηκε στο Βερολίνο με ειδικό αεροσκάφος-ασθενοφόρο, αργά χθες το βράδυ. Η γερμανική εφημερίδα “Bild” δημοσίευσε μία φωτογραφία του Βερζίλοφ σε φορείο στο αεροδρόμιο.

Η ακτιβίστρια που διαμαρτύρονταν μαζί του, δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα ότι ο Βερζίλοφ δηλητηριάστηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34