search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:37
MENU CLOSE

Ο «μυστικός» γάμος της Νατάσσας Μποφίλιου (Photo)

16.09.2018 14:17
Ο «μυστικός» γάμος της Νατάσσας Μποφίλιου (Photo) - Media

 

Εκτός από τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, άλλο ένα γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ παντρεύτηκε το Σάββατο, ωστόσο, ο γάμος τους έγινε σχεδόν… στα κρυφά.

Ο λόγος για τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη, που είναι στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood.

Σύμφωνα με το Epsilon TV, o πολιτικός γάμος του ζευγαριού αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, ωστόσο, τελικά πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Ιεράς Οδού, όπου στη συνέχεια δόθηκε και η δεξίωση.

Μάλιστα, με ευγένεια αλλά διακριτικότητα, εκπρόσωποι της Νατάσσας Μποφίλιου κατέστησαν σαφές ότι το ζευγάρι δεν επιθυμεί δημοσιότητα, αν και προσκάλεσαν του δημοσιογράφους για κέρασμα.

Παρών στο γάμο και ο φίλος του ζευγαριού Κωστής Μαραβέγιας μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου, που κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:37