search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Τραγελαφική κλοπή αυτοκινήτου έξω από τη ΓΑΔΑ

25.01.2010 08:45
Τραγελαφική κλοπή αυτοκινήτου έξω από τη ΓΑΔΑ - Media

Σκηνή από ταινία θυμίζει η κλοπή ακριβού αυτοκινήτου έξω από τη ΓΑΔΑ μπροστά στα μάτια 4 αστυνομικών υπό υπηρεσία!Κυριακή  ξημερώματα και ένα ζευγάρι κατεβαίνει από ένα ταξί, περνά ανενόχλητο μπροστά από το αστυνομικό μέγαρο και κατευθύνεται προς τον χώρο στάθμευσης των κατασχεμένων αυτοκινήτων, πίσω από το μέγαρο. Στη συνέχεια, έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο τους ειδικούς φρουρούς, άνοιξαν σαν κύριοι με τα κλειδιά τους τη BMW, που είχε κατασχεθεί για υπόθεση ναρκωτικών και την έκλεψαν ανενόχλητοι.

Σκηνή από ταινία θυμίζει η κλοπή ακριβού αυτοκινήτου έξω από τη ΓΑΔΑ μπροστά στα μάτια 4 αστυνομικών υπό υπηρεσία!

Κυριακή ξημερώματα και ένα ζευγάρι κατεβαίνει από ένα ταξί, περνά ανενόχλητο μπροστά από το αστυνομικό μέγαρο και κατευθύνεται προς τον χώρο στάθμευσης των κατασχεμένων αυτοκινήτων, πίσω από το μέγαρο. Στη συνέχεια, έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο τους ειδικούς φρουρούς, άνοιξαν σαν κύριοι με τα κλειδιά τους τη BMW, που είχε κατασχεθεί για υπόθεση ναρκωτικών και την έκλεψαν ανενόχλητοι.

Το αρχηγείο της αστυνομίας, από την πλευρά του, κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει το φιάσκο και έτσι, στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι πέντε ειδικοί φρουροί, ο ένας υπαρχιφύλακας και ο ένας αστυφύλακας που βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας την Κυριακή το πρωί.

Μετά από πολύωρες αναζητήσεις, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε χτες το μεσημέρι παρκαρισμένο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, από όπου είχε κατασχεθεί και εξ αρχής στις 22 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, οι δράστες της κλοπής έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:38