search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Θεοδωρίδης: “Ακατάλληλος ο Δούρος”

25.01.2012 09:06
Θεοδωρίδης: "Ακατάλληλος ο Δούρος" - Media

Αντίθετος στην τοποθέτηση Δούρου στην θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Αντίθετος στην τοποθέτηση Δούρου στην θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

«Θεωρώ απαράδεκτο, ύστερα από αυτά που έχουν γίνει φέτος, να αλλάξει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς στη διαιτησία», σχολιάζει στην εφημερίδα ΦΩΣ ο Σάββας Θεοδωρίδης και προσθέτει: «Ο κύριος Δούρος συμμετείχε και αυτός στην ΚΕΔ. Δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Πιστεύω ότι βρήκαν το πιο ακατάλληλο πρόσωπο που υπήρχε στην Ελλάδα, τον κύριο Δούρο, και προκαλούν τον Ολυμπιακό. Ουδείς φίλαθλος του Ολυμπιακού ξεχνάει ο κύριος Δούρος σε δύο καθοριστικά ματς στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό μας αδίκησε προκλητικά».

»Το ένα ήταν τελικός Κυπέλλου όπου μας άφησε με δέκα παίκτες από το α’ ημίχρονο, ευτυχώς το Κύπελλο το πήραμε. Το άλλο ήταν το αλήστου μνήμης ματς στη Λεωφόρο, όπου έδωσε πρωτάθλημα στον ΠΑΟ. Μετά από περίεργη συζήτησή του με τον γιατρό του Παναθηναϊκού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αντί να αποβάλλει τον Κυργιάκο και να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό, απέβαλε μόνο τον Τζιοβάνι, ο οποίος είχε δεχτεί τα χτυπήματα πρώτος. Δεν τα ξεχνάμε αυτά» συνεχίζει ο Γ.Δ. του Ολυμπιακόυ.

«Θεωρώ ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ύστερα από τα τόσα σφάλματα που έχει κάνει φέτος για τους δικούς του λόγους, αυτό που έκανε τώρα ήταν ό,τι χειρότερο» καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52