search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:03
MENU CLOSE

Πέταξε με τις κλωτσιές τον σύζυγο της από το σπίτι γιατί τον έπιασε στα πράσα στο κρεβάτι με τη θεία του

17.09.2018 06:38
Ο Κιμ «βρυχάται» και πάλι: Κατασκευάζει υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων - Media

 

Η Κίμ Έλκινς έκλεινε μερικές εβδομάδες γάμου με τον αγαπημένο της Κένι. Όλα έδειχναν να κυλούν ειδυλλιακά για το ζευγάρι, μέχρι που ο Κένι της είπε πως στο σπίτι τους θα μετακομίσει η θεία του Λορέν, η οποία είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από την Κιμ.

Η θεία μετακόμισε με τον σύντροφο της στο σπίτι και τα δυο ζευγάρια έμεναν μαζί. Μέχρι που η θεία χώρισε και ο Κένι είπε στην Κιμ ότι θα συνεχίσει να μένει μαζί τους.

Μια μέρα που επέστρεψε η Κιμ από τη δουλειά, βρήκε τον Κιμ με τη θεία του αγκαλιά στον καναπέ. «Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις» της είπε ο Κιμ αλλά οι ψύλλοι είχαν μπει στα αυτά της.

Την επόμενη μέρα η Κιμ έφυγε επίτηδες νωρίτερα από τη δουλειά για το σπίτι και οι φόβοι της έγιναν πραγματικότητα. Έπιασε τον Κένι με τη Λορέν να κάνουν σεξ στο κρεβάτι τους.

«Απαίτησα να μάθω που είναι η Λορέν. Αυτός μου είπε ότι ήταν στο δίπλα δωμάτιο αλλά εγώ δεν τον πίστεψα. Όρμησα στην κρεβατοκάμαρά μας και τη βρήκα γυμνή. Τρελάθηκα ακόμα περισσότερο που είδα ότι είχαν βεβηλώσει το συζυγικό μου κρεβάτι» είπε με λυγμούς η 33χρονη Κιμ.

Σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να πετάει τα πράγματα του Κένι έξω από το σπίτι και να τον σπρώχνει να βγει.

Τελικά το παράνομο ζευγάρι μετακόμισε σε άλλο σπίτι, λίγα τετράγωνα μακριά από το συζυγικό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:01