12/12/2019 16:13:20

«Βόμβα» Βερύκιου για Λιάγκα – Κοντομηνά: «Σας λέω μια απόκρυφη πλευρά…» (Video)

 «Βόμβα» Βερύκιου για Λιάγκα – Κοντομηνά: «Σας λέω μια απόκρυφη πλευρά…» (Video) - Media

 

Στον Γιώργο Λιάγκα και στο γεγονός ότι δεν αξιοποιείται από τον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή Happy Day, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για κρυφές συζητήσεις μεταξύ του παρουσιαστή και του Δημήτρη Κοντομηνά.

Όλα ξεκίνησαν από έναν διάλογο μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Αντώνη Ρέμου στον γάμο του. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του έδωσε το μικρόφωνο, λέγοντάς του:

«Θέλω να κάνουμε μαζί με τον Γρηγόρη εκπομπή, να μας πάρεις εδώ στον Alpha με τον Κοντομηνά. Εμένα με έδιωξαν από τον ΑΤΝ1 και έκανα κουμπάρο τον Κοντομηνά» είπε ο τραγουδιστής για να πάρει την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα: «Κι εμάς που μας κρατάνε δεν μας κάνουν τίποτα, οπότε…».

Με αφορμή αυτόν τον διάλογο, λοιπόν, ο Δήμος Βερύκιος πέρασε σε… αποκαλύψεις!

«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που κλείνουν με μεγάλη δύναμη την πόρτα μόνοι τους κι όταν επιχειρούν να την ξανανοίξουν δεν ανοίγει ποτέ. Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικά χρόνια πήγε στο κτήμα, δίπλα στη λίμνη, και είχε δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Κοντομηνά για να έρθει στον Alpha -όταν έφυγε από το Mega και πήγε στον ΑΝΤ1. Ενώ έδωσε τα χέρια με τον Κοντομηνά, πήγε στον ΑΝΤ1. Επειδή τον γνωρίζω λίγο καλύτερα από εσάς τον Κοντομηνά κι επειδή έχει ηθικούς κανόνες, αυτός που έχει δώσει τα χέρια με έναν άνθρωπο του διαμετρήματος του Κοντομηνά, ε… Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει εγώ με τον πρόεδρο… Ενδεχομένως, όλη αυτή η συζήτηση να τον βοηθάει τον Γιώργο για να κάνει ένα καινούριο, δυναμικότερο μπάσιμο στον ΑΝΤ1, όμως, εγώ σας λέω μια απόκρυφη πλευρά» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Βερύκιου και του Δημήτρη Κοντομηνά. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.