20/10/2019 10:32:03

Η συγκινητική ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή για τον θάνατο της κουμπάρας της, γραμματέα του Κωνσταντίνου Καραμανλή (Photo)

Η συγκινητική ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή για τον θάνατο της κουμπάρας της, γραμματέα του Κωνσταντίνου Καραμανλή (Photo) - Media

 

Η Λένα Τριανταφύλλη ήταν επί χρόνια η υπεύθυνη του προσωπικού γραφείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήταν ο άνθρωπος που ο Καραμανλής εμπιστευόταν όσο κανέναν. Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Η Φωτεινή Πιπιλή, φίλη και κουμπάρα της Τριανταφύλλη, ανέβασε στο facebook μια συγκινητκή ανάρτηση για το θάνατο της.

«Η Λένα μου,η κουμπάρα στο γάμο μου,η φίλη μου,η συμβουλάτοράς μου,κοιμήθηκε στον ύπνο της.Ηρεμα και διακριτικά. Χορτασμένη απ όλα τα σημαντικά της ζωής. Αρχόντισσα της κοινωνίας και της πολιτικής ζωής. Γοητευτική,καλομεγαλωμένη,

μορφωμένη, κοσμογυρισμένη, ακριβοδίκαιη, εχέμυθη. Ακριβώς για όλα αυτά τα προσόντα επέλεξε τη νέα -τότε-γυναίκα για Διευθύντρια του Γραφείου του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ,όταν ανέλαβε την ηγεσία της χώρας, με την πτώση της δικτατορίας. Και μόνον με αυτή τη θέση της -ως τον θάνατο του Καραμανλή-πέρασε στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, τιμώντας ως το τέλος την πίστη της στα οράματα και τα διδάγματα του Εθνάρχη. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο γι αυτά που έζησα και έμαθα κοντά της. Τώρα την αποχαιρετώ με θλίψη ,γιατί ξέρω πως και για μένα έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου και της καριέρας μου.Λένα Τριανταφύλλη. Μια σπουδαία γυναίκα .» έγραψε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.