search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Βουλευτής της ΝΔ εξομολογείται: Πούλησα δυο διαμερίσματα για να κάνω τις εξωσωματικές (Video)

17.09.2018 09:53
Βουλευτής της ΝΔ εξομολογείται: Πούλησα δυο διαμερίσματα για να κάνω τις εξωσωματικές (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μάρκου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επανειλημμένες προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι δε θυμάται καν πόσες εξωσωματικές έχει κάνει, ενώ εξομολογείται ότι προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά χρειάστηκε να πουλήσει δύο διαμερίσματα.

Σε κάθε περίπτωση, η Κατερίνα Μάρκου δηλώνει αποφασισμένη να αποκτήσει το παιδί που τόσο λαχταρά…

«Τα τελευταία χρόνια δουλεύω στην εκδοτική εταιρεία του πρώην άντρα μου. Χωρίσαμε πολύ καλά. Ήμασταν μαζί από πάρα πολύ μικροί και στο τέλος καταλήξαμε φίλοι και είπαμε ας σταματήσουμε.

Είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ και με αγαπάει, είμαστε πολύ ερωτευμένοι και βιώνουμε μια πολύ ωραία περίοδο. Ήταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε.

Θέλω τουλάχιστον ένα παιδί γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, δεν θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει. Έχουν πωληθεί δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Προσπαθώ περίπου 15 χρόνια. Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:00