search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:12
MENU CLOSE

Σπάει τη σιωπή της η Μαρί Κωνσταντάτου: Οι φίλοι που την «πρόδωσαν» και ο νέος της σύντροφος (Video)

17.09.2018 10:18
Σπάει τη σιωπή της η Μαρί Κωνσταντάτου: Οι φίλοι που την «πρόδωσαν» και ο νέος της σύντροφος (Video) - Media

 

Μετά από πολύ καιρό σιωπής, η Μαρί Κωνσταντάτου μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ooh la la» για όλους και για όλα.

Η Μαρί Κυριακού αναφέρεται τόσο στα πρόσωπα που την «πρόδωσαν», όσο και στον λόγο που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε δώσει κάποια συνέντευξη

«Δεν εξαφανίστηκα, τα media με εξαφάνισαν, οπότε δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχω δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια. Εγώ εδώ ήμουν. Είχα φίλους και συνεργάτες οι οποίοι με πρόδωσαν, αλλά είναι κάτι που περίμενα και γνώριζα από την αρχή. Ήξερα πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί αυτό, απλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω χρονικά. Επέλεξαν να φύγουν, αλλά δεν μου λείπουν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν καλείται να μιλήσει για τον Μίνωα Κυριακού, η Μαρί Κωνσταντάτου φορτίζεται συναισθηματικά και με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά της:

Τι να σου πω για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο που ζήσαμε μαζί 17 ολόκληρα χρόνια χωρίς να συγκινηθώ. Τι να σου πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού; Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ και με αγάπησε πάρα πολύ. Το διαζύγιο μας ήταν συναινετικό και όλα αυτά ήταν ιστορίες που κατασκεύασαν κάποιοι, εντελώς πλαστές και πλασματικές. Καθημερινά παλεύω για να μην κάνω flashback. Το ολοκληρώνουμε εδώ γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο…

Τέλος, δε διστάζει να μιλήσει για τη ζωή της σήμερα, αλλά και για τον νέο της σύντροφο: Δεν είμαι μόνη μου, έχω μια πολύ καλή σχέση με ένα φανταστικό άνθρωπο πολύ αξιόλογο».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:11