search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Μασούτης: Συγκεκριμένες εταιρείες προσπαθούν να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες

17.09.2018 13:16
Μασούτης: Υψίστης σημασίας, η ασφάλεια των καταναλωτών - Media
 
Θέση για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με απαιτήσεις που παρουσιάζονται να έχουν εταιρείες από την «Προμηθευτική Κρεάτων» και την «Προμηθευτική Τροφίμων» πήρε η Μασούτης.
 
«Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας «Προμηθευτική Τροφίμων αε» από την εταιρία «Δ. Μασούτης α.ε», υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών, να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η Προμηθευτική Τροφίμων α.ε είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
 
Πήγη: economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14