search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Ο Ζουράρις «βάζει πάγο» στον Καμμένο: Δεν φεύγεις από την κυβέρνηση για το σκοπιανό

17.09.2018 15:24
Ο Ζουράρις «βάζει πάγο» στον Καμμένο: Δεν φεύγεις από την κυβέρνηση για το σκοπιανό - Media
 
Ρήγμα στους ΑΝΕΛ προκαλεί η προαναγγελία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν έλθει στη Βουλή προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
 
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ρ/σ X FM, τόνισε ότι παρότι διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών, δεν συντρέχει λόγος να αποσυρθούν οι ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση.
 
«Επειδή το θέμα των Σκοπίων είναι ιδρυτικό και ιδρυματικό για τους ΑΝΕΛ, φυσικά και θα καταψηφίσουν τη συμφωνία στη βουλή όταν και αν έρθει. Από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία να ψηφιστεί δεν υπάρχει λόγος να άρει την εμπιστοσύνη του, ο κ. Καμμένος προς την κυβέρνηση» είπε προσθέτοντας ότι αυτό το έχει πει και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.
 
Όσον αφορά στο ζήτημα των συντάξεων ο επικεφαλής της «Πυρίκαυστου Ελλάδας» υπογράμμισε ότι «εγώ νομίζω ότι μπορεί η κυβέρνηση να πάει σε μονομερή ενέργεια γιατί το ευρωπαϊκό μέτωπο που είναι διασπασμένο δεν μπορεί να αντιτάξει κάτι. Μπορεί να το κάνει βασιζόμενη στα περισσεύματα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10