search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:18
MENU CLOSE

«Σφάζονται» οι δύο σταρ στο περιθώριο υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκου (Photo)

17.09.2018 15:57
«Σφάζονται» οι δύο σταρ στο περιθώριο υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκου (Photo) - Media
 
Νέα τροπή παίρνει ο «πόλεμος» μεταξύ της Άζια Αρτζέντο και της Ρόουζ Μακ Γκόουαν, δύο κορυφαίων προσώπων του κινήματος «Me Too» για την αποκάλυψη σεξουαλικών σκανδάλων στο Χόλιγουντ.
 
Η συμμαχία Αρτζέντο-Μακ Γκόουαν κατέρρευσε όταν η δεύτερη κατηγόρησε την πρώτη για αποπλάνηση ανηλίκου και πλέον τα «μαχαίρια» έχουν βγει για τα καλά.
Έτσι, στην αντεπίθεση πέρασε η Άζια Αρτζέντο μετά το πυρ ομαδόν εναντίον της για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του νεαρού ηθοποιού Τζίμι Μπένετ.
Η πρώην φίλη της και συνιδρύτρια του κινήματος #MeToo, Ρόουζ ΜακΓκόουαν, αποκάλυψε μηνύματα στα οποία η ίδια η Αρτζέντο παραδεχόταν πως είχε σεξουαλική επαφή με τον τότε 17χρονο καίγοντας ουσιαστικά τη σταρ που προσπαθεί να καλύψει τα νώτα της κατηγορώντας τον ανήλικο ηθοποιό για τον βιασμό.
 
Η Αρτζέντο ξεσπά απειλώντας τη ΜακΓκόουαν με μηνύσεις αν σε 24 ώρες δεν ανακαλέσει και δεν αποσύρει τις δηλώσεις της ότι είναι δίκαιες οι κατηγορίες εναντίον της για σεξουαλική επίθεση.
 
Με δήλωσή της στις 27 Αυγούστου η ΜακΓκόουαν ισχυρίστηκε ότι η Αρτζέντο έκανε σεξ με τον 17χρονο Τζίμι Μπένετ πριν από πέντε χρόνια. Η δήλωση αυτή ήρθε σε απάντηση των ισχυρισμών της πρώην κολλητής της ότι ποτέ δεν είχε σεξουαλική επαφή με τον νεαρό.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:18