search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Ενδεχόμενη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στο περιθώριο της Γ.Σ. του ΟΗΕ

17.09.2018 18:38
Τσίπρας στην Τουρκία με διευρυμένη ατζέντα - Media

 

Το ενδεχόμενο συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την επομένη εβδομάδα , στη Νέα Υόρκη, δεν απέκλεισαν καλά πληροφορημένες πηγές, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δυο ηγέτες είχαν συναντηθεί τον περασμένο Ιούλιο στη Συνοδό του ΝΑΤΟ και το νέο ραντεβού αν πραγματοποιηθεί θα γίνει σε διαφορετικό περιβάλλον , μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ο Ταγίπ Ερντογάν θα τοποθετηθεί από το βήμα του ΟΗΕ το μεσημέρι της επομένης Τρίτης, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός το βράδυ της 28ης Σεπτεμβριου.

Πάντως, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψέυδουν τις πληροφορίες, υπογραμμίζοντας ότι ακόμα δεν έχει κλείσει το πρόγραμμα της παρουσίας του πρωθυπουργού στη Γ.Σ. του ΟΗΕ.

Πληροφορίες: ΣΚΑΪ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:56