search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:21
MENU CLOSE

GNTM: Άφωνοι οι κριτές με την αγένεια του Σκουλού: Με κλάματα έφυγε η κοπέλα από την αίθουσα (Video)

18.09.2018 07:54
«Ντρέπομαι στην παραλία - Δε θέλω να φαίνεται αν έχω κυτταρίτιδα» (Video) - Media

 

Συνεχίζονται οι οντισιόν για το GNTM με πολλά νεαρά κορίτσια να εμφανίζονται με αυτοπεποίθηση μπροστά στους κριτές προκειμένου να μπουν στον χώρο της μόδας και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Άλλες από αυτές έχουν τα προσόντα και άλλες όχι, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή και σύμφωνα με αυτά που «προστάζει» ο χώρος αυτός από τα μοντέλα.

Ωστόσο, ακόμα και αρνητική να είναι μια κριτική, μπορεί να γίνει, κάλλιστα, με ευγενικό τρόπο. Κάτι που ο Δημήτρης Σκουλός επιλέγει να μην κάνει -τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση- . Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του ριάλιτι έκρινε ότι η Σοφία δε συγκεντρώνει τα προσόντα ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Με μια αρνητική ψήφο το «έργο» του στο ριάλιτι θα είχε τελειώσει. Ωστόσο, εκείνος δεν αρκέστηκε στο «όχι». Με ποικίλους χαρακτηρισμούς και συνεχόμενους μορφασμούς δυσαρέσκειας και απογοήτευσης, ο Δημήτρης Σκουλός φρόντισε να κάνει σαφές στη νεαρή κοπέλα ότι όχι μόνο δεν κάνει για τον χώρο της μόδας, αλλά ότι δεν είναι όμορφη ούτε καν συμπαθητική (!).

«Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας ότι είσαι πολύ συμπαθητική, “είσαι πολύ ωραία” είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά! Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά, απορώ γιατί ήρθες εδώ. Όχι!», είπε χαρακτηριστικά, με τη Σοφία να βγαίνει με κλάματα από την αίθουσα.

Η συμπεριφορά, όμως, αυτή δεν άφησε αμέτοχα και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής που αντέδρασαν.

«Καλά κι εσύ, την πήρες από τα μούτρα. Αμάν! Έλα βρε Δημήτρη… Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια τα οποία ήταν χειρότερα από αυτήν. Ήσουν υπερβολικός!», του είπε η Βίκυ Καγιά για να πάρει την εξής απάντηση από τον Δημήτρη Σκουλό:

«Δεν είναι ούτε ωραία ούτε συμπαθητική. Δεν τη συμπάθησα καν. Υπήρχαν κορίτσια που πάτησα το όχι και μετά έκλαιγα μέσα μου. Αλλά εδώ δεν… Δεν κάνει… Με τέτοιο πρόσωπο, αυτιά, μύτη… Εντάξει, όλα μαζί να δένουν, αλλά αυτό δεν δένεται, ήταν λυτά όλα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50