search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:29
MENU CLOSE

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Πλέον αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη μου» (Video)

18.09.2018 10:58
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Πλέον αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη μου» (Video) - Media

 

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μπει στις καρδιές του μουσικού κοινού με τα τραγούδια της, μίλησε για τις εντυπώσεις της από τις επιτυχημένες συναυλίες της, τη σύνδεση των σπουδών της με τη μουσική, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που έδωσε η νεαρή τραγουδίστρια στο protothema λίγο πριν τη συναυλία της στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μετά το γεμάτο συναυλιακό πρόγραμμά σου σε Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κι άλλα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την αγάπη που σου δείχνει το κοινό;

Δεν τα σκέφτομαι πολύ τα πράγματα. Κυρίως τα αισθάνομαι στιγμιαία. Τελευταία αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη. Είχα αυτόν τον φόβο παλιά. Πλέον νιώθω ότι με βρίσκουν κι άλλοι και ότι τους βρίσκω κι εγώ.
Μετά από κάθε live το σκέφτομαι λες και τόλμησα να βάλω δημόσια αγγελία «ζητούνται παράξενοι περήφανοι και μόνοι να συνδεθούν ενεργειακά με παράξενους περήφανους και μόνους δημιουργώντας για λίγο έναν νέο κόσμο (στο τάδε σημείο την τάδε ώρα)» κι ότι μάλιστα πέτυχε κι όλας μάλλον.. (γέλια).

Ποιοι καλλιτέχνες είναι τα πρότυπα σου και με ποιους ονειρεύεσαι να συνεργαστείς;

Θαυμάζω τους καλλιτέχνες. Εκείνους που ακόμα κι αν αύριο τους πάνε σ ένα κελί μακριά από τον κόσμο και με κανέναν τρόπο να επικοινωνήσουν οτιδήποτε .. θα συνεχίσουν να είναι καλλιτέχνες.
Όσους έχουν όραμα, ξέρουν τι κάνουν ή παλεύουν για κάτι ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν ακριβώς για τι. Αυτοί είναι τα πρότυπα μου και με τετοιους ονειρεύομαι να συνεργαστώ ακόμα κι αν η μουσική τους ή το έργο τους μπορεί και να μην είναι αυτό που θα ονειρευόμουν να δημιουργήσω.

Έχεις σπουδάσει Ψυχολογία. Η επιστήμη που διάλεξες πώς συνδυάζεται με το τραγούδι;

Το τραύμα θεραπεύεται μέσα από την τέχνη. Επίσης εκφράζεται μέσα από την τέχνη.
Γενικότερα έχει ενδιαφέρον η παρατήρηση του έργου μεγάλων προσωπικοτήτων. Οι επιλογές τους μαρτυρούν τα πάθη, την θλίψη, τα συναισθήματα και την ψυχοσύνθεση τους γενικότερα.
Προσωπικά φέτος αποφάσισα να αντιμετωπίσω κάποιες κοινωνικές φοβίες παρακολουθώντας κάποια σεμινάρια υποκριτικής. Μπορούσα να κάνω απευθείας δραματοθεραπεια αλλά ένιωσα ότι ήθελα να το κάνω έτσι.
Για να επιστρέψω στην ερώτηση παρότι θεωρώ πως τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν οι συγκεκριμένοι κλάδοι συνδυάζονται έντονα. Υπάρχουν ολόκληρα ρεύματα που κάνουν ακριβώς αυτό.

Από πού αντλείς την έμπνευση για τα τραγούδια που γράφεις;

Από τον τρόπο που καταλαβαίνω την ζωή. Εκφράζω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου. Μέχρι τώρα, πιο εγωκεντρικά. Μεγαλώνοντας καλλιεργείται μέσα μου η ανάγκη να φύγω από εμένα. Να γράψω μπαίνοντας σε άλλους ανθρώπους. Ίσως ανθρώπους που εκπροσωπευουν ένα συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο ή ίσως ακόμα και για κάποιον περαστικό. Βέβαια κάθε φορά που ερωτεύομαι μου αδύνατο να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο θεματικά αλλά νιώθω ότι σιγά σιγά αλλάζω.

Ποια είναι τα επαγγελματικά σχέδια σου για το μέλλον;

Κυνηγάω το ωραίο. Αυτος είναι ο στοχος. Έχουμε στήσει μια μπάντα που μου αρέσει πολύ. Έξελισσόμαστε , αλλάζουμε και χτίζουμε τον χαρακτήρα μας. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σήμερα και θα συνεχίσει να συμβαίνει για όσο θα κάνω μουσική. Στην συνέχεια ετοιμάζω ένα κομμάτι που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και σύντομα θα ανακοινώσουμε κάποιες παραστάσεις χειμερινές.

Υπενθυμίζουμε πως η νεαρή τραγουδίστρια θα δώσει μια συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου.
Ήχοι βγαίνουν από τους λαβύρινθους του πρώτου άλμπουμ της Παυλίνας και συναντούν τα στιχάκια από τις Μωβ Καληνύχτες του δεύτερου και ταξιδεύουν σαν πυροτεχνήματα στον καλοκαιρινό ουρανό. Παλιά τραγούδια ξαναζούν μέσα από νέες ηχητικές φόρμες και dark, electro ενορχηστρώσεις δίνουν σε αγαπημένες μελωδίες νέο σχήμα.

Η Παυλίνα, άλλωστε, λέει πως οι συναυλίες είναι ο αγαπημένος της τρόπος για να δείξει ποια πραγματικά είναι κι ευτυχώς εκεί έξω υπάρχει πολύς κόσμος που το αντιλαμβάνεται αυτό.

INFO :
Κηποθέατρο Παπάγου
ώρα έναρξης 21.00
Τιμή εισιτηρίου : 12 ευρώ

Πηγή: protothema

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24