search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Αποκάλυψη: «Δεν πήγα στο γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα γιατί… δεν είχα λεφτά για δώρο» (Video)

18.09.2018 13:17
Αποκάλυψη: «Δεν πήγα στο γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα γιατί... δεν είχα λεφτά για δώρο» (Video) - Media

 

Όπως συμβαίνει σε όλους τους γάμους celebrities, έτσι και στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα συζητήθηκαν όχι μόνο οι παρουσίες, αλλά και οι απουσίες από την τελετή.

Στους απόντες, εκτός από τον Ακούν Ιλικαλί και τον -πρώην φίλο του Σάκη Τανιμανίδη- Γιώργο Μαυρίδη, συμπεριλήφθηκε και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, συνεργάτης στο World Party.

O Γιώργος Μαυρίδης μέσω των social media ανέφερε ότι δεν προσκλήθηκε στο γάμο. Ωστόσο, ο Γιώργος Λέντζας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι «θα ήθελα να μιλήσω για τον Σάκη και μία μέρα θα το κάνω…», ενώ όταν ρωτήθηκε για την απουσία του από το γάμο, είπε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να μην είχα λεφτά να του πάρω δώρο… Καταλαβαίνετε, είναι δύσκολοι καιροί…».

Πάντως στο παρελθόν είχε πει ότι «με τον Σάκη δεν έχω επαφές τώρα, δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι κάτι που με στενοχωρεί. Είχαμε κάνει κάποιες προσπάθειες να συναντηθούμε, δεν έγινε και από τότε το αφήσαμε. Ήταν ένα γενικότερο πλαίσιο αλλαγής, που συνειδητοποιήσαμε ότι πλέον δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στο να δουλέψουμε μαζί».

 

Πληροφορίες: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13