search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:44
MENU CLOSE

Ύμνος γνωστού ηθοποιού για τις διακοπές του στην Ελλάδα: Τρεις εβδομάδες στον Παράδεισο (Video)

18.09.2018 18:56
Ύμνος γνωστού ηθοποιού για τις διακοπές του στην Ελλάδα: Τρεις εβδομάδες στον Παράδεισο (Video) - Media

 

Αποθεωτικός για την εμπειρία του από την Ελλάδα ήταν ο βραβευμένος με Όσκαρ και γόης του Χόλιγουντ Μάθιου Μακ Κόναχι, ο οποίος μίλησε για τις διακοπές του στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Ο Μακ Κόναχι δεν σταμάτησε να υμνεί τη χώρα μας λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ήταν τρεις εβδομάδες στον παράδεισο. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Εκ φύσεως γενναιόδωρη. Η θάλασσα δεν “δαγκώνει”, o αέρας, η γη το ίδιο».

Από την αποθέωση του γνωστού ηθοποιού δεν… γλύτωσαν ούτε οι κάτοικοι της χώρας μας, για τους οποίους ο Μακ Κόναχι έσταζε μέλι: «Οι Έλληνες λατρεύουν την οικογένεια, παίρνεις μαζί σου τον γηραιότερο άνθρωπο –που ήταν η μητέρα μου– και ήταν η βασίλισσα σε κάθε κατάσταση. Ήταν τόσο ωραίες οι τρεις εβδομάδες που στο τέλος τους αποφασίσαμε να μείνουμε μία επιπλέον εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο-ύμνο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:43