search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26
MENU CLOSE

Αγρίνιο: 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο στην πορεία για τον Πάυλο Φύσσα (Photos/Video)

19.09.2018 06:21
Αγρίνιο: 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο στην πορεία για τον Πάυλο Φύσσα (Photos/Video) - Media

 

Στο νοσοκομείο βρίσκεται νεαρή γυναίκα, ηλικίας 19 ετών, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ αστυνομίας και νεαρών κουκουλοφόρων στο Αγρίνιο.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της πορείας για την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο τρόπος με τον οποίο τραυματίστηκε η κοπέλα δεν έχει διασαφηνιστεί μέχρι στιγμής, ωστόσο, σύμφωνα με το agriniopress η νεαρή δέχτηκε κάποιο βαρύ αντικείμενο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά τραύματα-κατάγματα σπλαχνικού κρανίου

Μάλιστα, η 19χρονη δε συμμετείχε στην πορεία, αλλά κάθονταν σε παγκάκι στην πλατεία, όταν δέχτηκε το αντικείμενο στο πρόσωπο και έπεσε αιμόφυρτη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, είναι πιθανό η κοπέλα να τραυματίστηκε από αυτοσχέδια ναυτική φωτοβολίδα και συγκεκριμένα από την αλυσίδα του πίσω μέρους της, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, να πέσει και να επέλθουν χειρότερα τραύματα.

Η ζωή της δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ωστόσο, είναι πιθανό να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26