search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Πανέμορφη Ρωσίδα καταγγέλει: Ρώσοι κατάσκοποι με θέλουν νεκρή (Photos)

19.09.2018 07:03
Influencer φωτογραφίζεται μπροστά από οδοφράγματα στη Βαρκελώνη και βάζει φωτιά στο Ιnstagram (Photos) - Media

Η ιστορία θυμίζει κατασκοπικό θρίλερ και την υπόθεση Σκριπάλ. Η 30χρονη Άνα Σαπίρο από τη Ρωσία πήγε μαζί με τον άνδρα της να δειπνήσουν σε ένα πολυτελές εστιατόριο στο Σαλσμπουρί της Αγγλίας. Μόλις κάθισαν στο εστιατόριο «Πρέζο», παρήγγειλαν φαγητό και ξεκίνησαν να δειπνούν.

Ύστερα από λίγη ώρα και ενώ βρισκόντουσαν ακόμη στο εστιατόριο ο άνδρας της Άνα, Άλεξ Κινγκ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα. Το ίδιο και η Ρωσίδα καλονή. Μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εντόπισαν πως είχαν φάει φαγητό ποτισμένο με στρυχνίνη. Η Άνα επειδή έφαγε λιγότερη ποσότητα διέφυγε τον κίνδυνο ενώ ο Άλεξ παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε επιφυλακή και υποψιάζονται ότι πρόκειται για μία ακόμα επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη, μετά την δηλητηρίαση των Σκριπάλ τον περασμένο Μάρτιο.

Η Άνα Σαπίρο είναι μοντέλο από τη Ρωσία που μετακόμισε στην Αγγλία πριν από 10 χρόνια. Η ίδια πιστεύει ακράδαντα ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες την θεωρούν κατάσκοπο, και ότι η αυτή η εσφαλμένη εικόνα βρίσκεται πίσω από τη δηλητηρίαση της ίδιας και του άνδρα της.

«Αποκήρυξα δημόσια τον Πούτι και την χώρα της οικογένειάς μου. Είμαι πρώην Ρωσίδα πολίτης. Ο μπαμπάς μου ήταν στρατηγός στον ρωσικό στρατό», ανέφερε στη Sun η 30χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:30