search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:58
MENU CLOSE

Τεράστιο πρόβλημα η έλλειψη φοιτητικής στέγης στα Χανιά – Ακραίες τιμές ακόμη και για μια γκαρσονιέρα

19.09.2018 07:56
Μαθητές δημοτικού πήραν τσικουδιά στην σχολική εκδρομή - Media

 

Σε μείζον πρόβλημα αναδεικνύεται και φέτος η έλλειψη στέγης στα Χανιά για τους νέους φοιτητές αλλά και για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που έρχονται από άλλα μέρη της χώρας προκειμένου να στελεχώσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Σύμφωνα με το cretapost, φοιτητές και εκπαιδευτικοί αδυνατούν να βρουν προσωρινή κατοικία στα Χανιά και τα προάστιά τους είτε επειδή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα είτε επειδή τα ενοίκια, λόγω και της αυξημένης ζήτησης, έχουν εκτοξευτεί, σε βαθμό που μια γκαρσονιέρα να νοικιάζεται έναντι 450 ευρώ τον μήνα!

Για τον λόγο αυτό, εκπρόσωποι των φοιτητών από το Πολυτεχνείο και το ΤΕΙ Κρήτης και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, πραγματοποίησαν χθες συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Χανίων ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων.

Όσον αφορά στη φοιτητική στέγη, εκπρόσωποι των φοιτητών ζητούν να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες για τις επόμενες φάσεις του έργου της Φοιτητικής Εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30