search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:30
MENU CLOSE

Ο σχεδιαστής Raf Simons αλλάζει τη ροζ κορδέλα-έμβλημα κατά του καρκίνου του μαστού

19.09.2018 08:18
Ο σχεδιαστής Raf Simons αλλάζει τη ροζ κορδέλα-έμβλημα κατά του καρκίνου του μαστού  - Media

 

Ο σχεδιαστής μόδας Ραφ Σίμονς ανακοίνωσε την πρώτη του συνεργασία με το βελγικό παράρτημα της οργάνωσης Pink Ribbon που έχει στόχο τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας για την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο του μαστού, επιζώντων και των οικογενειών τους.

Ενόψει του Οκτωβρίου, Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού το brand Raf Simons λανσάρει μία ροζ κορδέλα με τυπωμένη τη λέξη “HEROES” (Ήρωες) μαζί με το αρχικό γράμμα του ονόματος του Βέλγου σχεδιαστή “R”.

Με τη λέξη “HEROES” ο Ραφ Σίμονς περιέγραψε όλες τις ισχυρές γυναίκες, οι οποίες με θάρρος μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς επίσης τους αγαπημένους τους και όλους τους ανθρώπους που τις υποστηρίζουν, γιατρούς, ερευνητές, ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του Raf Simons.

Ο Βέλγος σχεδιαστής, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής δημιουργικού του brand Calvin Klein ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της ροζ κορδέλας θα διατεθούν για τους σκοπούς της οργάνωσης Pink Ribbon.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:30