search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Βιασμός στο Ζεφύρι: Συνήθλε και άνοιξε τα μάτια του το θύμα – Σύγχυση με την «γιαγιά» και τους «συγγενείς» της

19.09.2018 09:26
Βιασμός στο Ζεφύρι: Συνήθλε και άνοιξε τα μάτια του το θύμα - Σύγχυση με την «γιαγιά» και τους «συγγενείς» της - Media

 

Συνήλθε και ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον η νεαρή η οποία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες βάναυσα κακοποιημένη στο Ζεφύρι.

Πρόκειται για 22χρονη Ελληνίδα, η οποία δεν έχει μιλήσει ακόμα λόγω φυσικής αδυναμίας και τραυμάτων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να γράψει το όνομά της σε ένα χαρτί, το οποίο έδωσε στους αστυνομικούς ώστε να την ταυτοποιήσουν.

Η ίδια αναμένεται σήμερα να προσπαθήσει να δώσει κατάθεση, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, «θολή» παραμένει η εικόνα για τις δύο γυναίκες που εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι είναι συγγενείς, (μητέρα και αδερφή) της 22χρονης, καθώς η ταυτότητά τους δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως πρόκειται για τη μητέρα της νεαρής αλλά η ίδια δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33