search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Ο «Τρελαντώνης» από το «Καφέ της Χαράς» για την επιστροφή της σειράς: Δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση (Video)

19.09.2018 11:51
Ο «Τρελαντώνης» από το «Καφέ της Χαράς» για την επιστροφή της σειράς: Δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση (Video) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Splash ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Χάρης Γρηγορόπουλος, που στο «Καφέ της Χαράς» υποδυόταν τον «Τρελαντώνη». Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την αναγνωρισιμότητα που κέρδιζε από τη συμμετοχή του στη σειρά αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στους δέκτες μας.

«Αυτός είναι ο ρόλος που με έκανε απόλυτα αναγνωρίσιμο. Δεν υπάρχει κάποιος που να με δει και να μην ξέρει ποιο ρόλο έχω παίξει στην τηλεόραση. Μπορεί το όνομά μου να μην είναι τόσο γνωστό, αλλά η ιδιότητά μου και ο ρόλος μου είναι πολύ γνωστοί. Νομίζω ότι ο Χάρης το πολεμάει και προσπαθεί γι’ αυτό.

Εγώ δεν μπορώ να σας δώσω κάποια πληροφορία γιατί δεν μου έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Θα ήθελα να γίνει αν και έχω μια επιφύλαξη το πώς θα είναι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μετά από τόσα πολλά χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29