14/11/2019 09:54:21

«Διώξτε τους πρόσφυγες από την πολυκατοικία αλλιώς η Χρυσή Αυγή είναι ενήμερη»: Σοβαρότατη επώνυμη καταγγελία από τον Πειραιά (Pic)

«Διώξτε τους πρόσφυγες από την πολυκατοικία αλλιώς η Χρυσή Αυγή είναι ενήμερη»: Σοβαρότατη επώνυμη καταγγελία από τον Πειραιά (Pic) - Media

 

Μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία έρχεται από ένοικο πολυκατοικίας στον Πειραιά. Η χρήστης του facebook Πασχαλιά Ζαπάλτα καταγγέλλει με δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ένοικοι της πολυκατοικίας της την απείλησαν ζητώντας «οι ένοικοι του τρίτου ορόφου να διώξουν άμεσα τους πρόσφυγες», τους οποίους μάλιστα χαρακτηρίζουν «ανθρώπινα σκουπίδια».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την επώνυμη καταγγελία, οι ένοικοι απειλούν ότι δεν έχουν ενημερώσει μόνο την αστυνομία αλλά και τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή: «Η χρυσή αυγή και η αστυνομία είναι ενήμερες», αναφέρεται στο απειλητικό σημείωμα, σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση.

Οι ένοικοι του τρίτου ορόφου της εν λόγω πολυκατοικίας απειλούνται μάλιστα με «άμεση επέμβαση με άσχημα αποτελέσματα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.