search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:43
MENU CLOSE

«Βόμβα» με το καλημέρα στο Champions League – Ήττα – σοκ για τη Σίτι από τη Λιόν, νίκες για Ρεάλ, Μπάγερν – Αποβλήθηκε ο Κριστιάνο

19.09.2018 21:11
«Βόμβα» με το καλημέρα στο Champions League – Ήττα – σοκ για τη Σίτι από τη Λιόν, νίκες για Ρεάλ, Μπάγερν – Αποβλήθηκε ο Κριστιάνο - Media

 

Mε τον Γκουαρδιόλα στην εξέδρα, η Μάντσεστερ Σίτι, που από πολλούς είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League, υπέστη ήττα-σοκ στο Μάντσεστερ από την Λιόν (1-2). Η γαλλική ομάδα που προηγήθηκε με 0-2 είχε και δοκάρι.

Η Ρεάλ ξεκίνησε εντυπωσιακά την υπεράσπιση του τίτλου, αφού κέρδισε άνετα με 3-0 τη Ρόμα. Η Γιουβέντους, που έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Κριστιάνο Ρονάλντο, πέρασε από την έδρα της Βαλένθια με δύο πέναλτι του Πιάνιτς (0-2) και έδειξε έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Στον όμιλο της ΑΕΚ, η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Μπενφίκα στην Πορτογαλία.

Νωρίτερα Σαχτάρ Ντόνετσκ και Χοφενχάιμ ήρθαν ισόπαλες 2-2, όπως στη συνέχεια και η Βικτόρια Πλζεν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε άνετα με 3-0 την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40