21/09/2020 13:38:26

Ξυλοκόπησαν και πέταξαν αυγά σε Ουκρανή ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης (Video)

Ξυλοκόπησαν και πέταξαν αυγά σε Ουκρανή ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης (Video)   - Media

 

Η Νταρίνα Μπιλέρα μετέδιδε ζωντανά για το κανάλι NewsOne TV, έξω από τα δικαστήρια, το ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του Τιμούρ Τουμγκόεφ, την έκδοση του οποίου είχε ζητήσει η Μόσχα κατηγορώντας τον ότι είναι Ισλαμιστής τρομοκράτης και έχει δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος. Η Νταρίνα είναι νεαρή ρεπόρτερ μόλις 20 χρονών.

Πίσω της υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μπροστά της ένα εξαγριωμένο πλήθος. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης εκσφενδονίστηκαν αυγά που πέτυχαν την ρεπόρτερ και την λέρωσαν. Εκείνη απτόητη με την κάμερα να μεταδίδει ζωντανά απομακρύνθηκε λίγο από το συγκεντρωμένο πλήθος και συνέχισε να μεταδίδει.

Δεν περνούν παρά κάποια δευτερόλεπτα όταν ένας εξαγριωμένος νεαρός της ορμάει και αρχίζει να την χτυπάει.

Σύσσωμοι οι δημοσιογράφοι καταγγέλουν την παθητική στάση της αστυνομίας η οποία δεν έκανε το παραμικρό για να προστατεύσει τη νεαρή ρεπόρτερ, παρά μόνο της έκανε συστάσεις «να μη βρίσκεται τόσο κοντά στο πλήθος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.