search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:22
MENU CLOSE

Ξυλοκόπησαν και πέταξαν αυγά σε Ουκρανή ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης (Video)

20.09.2018 06:30
Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ντου» του Λιμενικού - Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Media

 

Η Νταρίνα Μπιλέρα μετέδιδε ζωντανά για το κανάλι NewsOne TV, έξω από τα δικαστήρια, το ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του Τιμούρ Τουμγκόεφ, την έκδοση του οποίου είχε ζητήσει η Μόσχα κατηγορώντας τον ότι είναι Ισλαμιστής τρομοκράτης και έχει δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος. Η Νταρίνα είναι νεαρή ρεπόρτερ μόλις 20 χρονών.

Πίσω της υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μπροστά της ένα εξαγριωμένο πλήθος. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης εκσφενδονίστηκαν αυγά που πέτυχαν την ρεπόρτερ και την λέρωσαν. Εκείνη απτόητη με την κάμερα να μεταδίδει ζωντανά απομακρύνθηκε λίγο από το συγκεντρωμένο πλήθος και συνέχισε να μεταδίδει.

Δεν περνούν παρά κάποια δευτερόλεπτα όταν ένας εξαγριωμένος νεαρός της ορμάει και αρχίζει να την χτυπάει.

Σύσσωμοι οι δημοσιογράφοι καταγγέλουν την παθητική στάση της αστυνομίας η οποία δεν έκανε το παραμικρό για να προστατεύσει τη νεαρή ρεπόρτερ, παρά μόνο της έκανε συστάσεις «να μη βρίσκεται τόσο κοντά στο πλήθος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08