search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:59
MENU CLOSE

Αιματηρό ρομάντζο για 32χρονη μητέρα: Ο έφηβος εραστής της ξυλοκόπησε εκείνη και την αδερφή της (Photos)

20.09.2018 13:06
Αιματηρό ρομάντζο για 32χρονη μητέρα: Ο έφηβος εραστής της ξυλοκόπησε εκείνη και την αδερφή της (Photos) - Media

 

Μια βασανισμένη μητέρα υποστηρίζει ότι ο έφηβος εραστής της κατέστρεψε την οικογένειά της, αφού επιτέθηκε εναντίον της και της αδελφής της, στη Μ. Βρετανία.

Η Τζέμα ΜακΝτόνα άρχισε μια ερωτική σχέση με τον 19χρονο Κάλουμ Ρόμπινσον τον περασμένο Οκτώβριο – παρά τις επιφυλάξεις ότι το χάσμα ηλικίας μεταξύ τους ήταν υπερβολικά μεγάλο.

Αλλά αφού οι κοινοί φίλοι τους την έπεισαν να του δώσει μια ευκαιρία, η 32χρονη ξεκίνησε ένα ρομάντζο που κατέληξε στη βία. Ο Ρόμπινσον φυλακίστηκε μετά την επίθεση.

Και τώρα, αφού είδε τον πρώην σύντροφό της στη φυλακή, η μητέρα εξέφρασε τη λύπη της που έφερε έναν βίαιο κακοποιό στη ζωή της οικογένειάς της.

«Κακοποιήθηκα. Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι αν δεν είχα κάνει κάτι μαζί του, δεν θα το έκανε αυτό στην οικογένειά μου. Απλά εύχομαι να μην τον γνώριζα ποτέ και να μην τον άφηνα στη ζωή μου. Κορόιδεψε τους πάντες», εξομολογήθηκε η 32χρονη.

Γνωρίστηκαν μέσω των γειτόνων τους. Ξεκίνησαν μια σχέση μετά από προτροπή τους και ο Κάλουμ κράτησε σοβαρή στάση απέναντι στη νέα του σύντροφο και τα δύο παιδιά της. Ωστόσο, η Τζέμα άρχισε να ασφυκτιά από την κτητικότητα του νεαρού συντρόφου της. Έτσι, αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Δύο μέρες μετά τον χωρισμό τους, είπε ότι εκείνος πήγε στο σπίτι της και στάθηκε έξω από την πίσω πόρτα με ένα μπουκάλι βότκα. Ήπιε τη βότκα πολύ γρήγορα και στη συνέχεια έσπασε το μπουκάλι πάνω στο κεφάλι του.

Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε, αλλά επέστρεψε από την άλλη πόρτα, μπήκε μέσα και έσυρε την Τζέμα από τα μαλλιά. Όταν την άφησε, η 32χρονη έτρεξε στο δίπλα σπίτι όπου έμενε η αδερφή της, Ανίτα.

Αλλά όταν μπήκε στο σπίτι της αδελφής της, ο Κάλουμ μπούκαρε και της επιτέθηκε. Άρχισε να χτυπάει δυνατά και τις δύο γυναίκες στο κεφάλι και στα πλευρά, ενώ προσπαθούσε να τις πνίξει.

Κάποιος γείτονας που αντιλήφθηκε το σαματά κάλεσε την αστυνομία, και τον συνέλαβαν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:59