search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Στις Κυκλάδες το πιο γρήγορο ταχύπλοο του κόσμου – Το θηριώδες World Champion Jet!

20.09.2018 13:12
Στις Κυκλάδες το πιο γρήγορο ταχύπλοο του κόσμου - Το θηριώδες World Champion Jet! - Media

 

Στο λιμάνι του Πειραιά, στην Πύλη 9, κατέπλευσε την Τετάρτη, έχοντας ξεκινήσει το μακρινό του ταξίδι από την Δανία, το νέο απόκτημα της εταιρίας Sea Jets, το θηριώδες ταχύπλοο «World Champion Jet», το οποίο μπορεί να μεταφέρει 1.055 επιβάτες και 215 ΙΧ οχήματα με μια υπηρεσιακή ταχύτητα 47 ν. μιλίων την ώρα!

Το World Champion Jet όταν ναυπηγήθηκε μπήκε αμέσως στα ρεκόρ Γκίνες μιας και μπορούσε να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 50 ν.μιλίων την ώρα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, από την Δανία μέχρι και τον Πειραιά έπιασε ακόμη και 44 ν. μίλια την ώρα.

Σύμφωνα με τον ως τώρα προγραμματισμό της εταιρίας, το νέο απόκτημα της θα δρομολογηθεί το 2019 στην γραμμή που συνδέει τον Πειραιά με τις Κυκλάδες. Οπότε, τα νησιά του νομού μας θα είναι τα πρώτα που θα υποδεχθούν το μεγαλύτερο ταχύπλοο που έχει ταξιδέψει στις ελληνικές θάλασσες.

Πηγή: Cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57