search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29
MENU CLOSE

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς στο Μέριλαντ

20.09.2018 14:54
Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς στο Μέριλαντ - Media

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν από πυρά μιας γυναίκας η οποία αργότερα αυτοκτόνησε σε μια αποθήκη διανομής φαρμάκων στην κομητεία Χάρφορντ του Μέριλαντ των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η 26χρονη γυναίκα, που εργαζόταν στην αποθήκη στην πόλη Αμπερντίν, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους άνοιξε πυρ εναντίον των συναδέρφων της λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), πριν στρέψει το όπλο εναντίον της και δώσει τέλος στη ζωή της, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρεϊ Γκάλερ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Οι έρευνες δεν έχουν ακόμη καθορίσει το κίνητρο της γυναίκας, αλλά μια πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε για λόγους που σχετίζονται με την εργασία.

Στο κέντρο διανομής φαρμάκων της εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Rite Aid εργάζονται περίπου 1000 υπάλληλοι, τόνισε ένας από τους τον εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας Πιτ Στρέλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29