search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:34
MENU CLOSE

ΚΚΕ κατά ΑΠΕ: Παραπλανητικό το δημοσίευμα για τη στάση μας στην τροπολογία για τον κατώτατο μισθό

20.09.2018 19:59
Έκθεση 100 χρόνια ΚΚΕ: «Μια κόκκινη γραμμή τον δρόμο μάς δείχνει» - Media

 

Σε ενημερωτικό του σημείωμα για τη στάση του στην ψηφοφορία στη Βουλή επί της τροπολογίας της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό, το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

“Το δημοσίευμα του ΑΠΕ -ΜΠΕ, το οποίο αναπαρήχθη και από άλλα μέσα και αναφέρει σε τίτλο, ότι δήθεν το ΚΚΕ καταψήφισε την τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, είναι εντελώς παραπλανητικό.

Το ΚΚΕ καταψήφισε την κυβερνητική τροπολογία, με την οποία ενεργοποιείται απ’ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο αντεργατικός νόμος της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (νόμος Βρούτση).

Καμία κυβερνητική τροπολογία δεν ήρθε στη βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος άλλωστε θα καθορίζεται με υπουργική απόφαση, όπως προβλέπει ο παραπάνω νόμος.

Η μόνη τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού ήταν αυτή που κατέθεσε το ΚΚΕ, για την επαναφορά στα 751 ευρώ και η οποία απορρίφθηκε απ’ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30