search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59
MENU CLOSE

GoPro Hero 7, πότε έρχονται στην Ελλάδα και πόσο κοστίζουν (Video) 

21.09.2018 07:00
GoPro Hero 7, πότε έρχονται στην Ελλάδα και πόσο κοστίζουν (Video)  - Media

 

Η εταιρία GoPro ανακοίνωσε την νέα GoPro Hero 7 φέρνοντας μεγάλες αλλαγές από την προηγούμενη γενιά καμερών. 

Η διαφορά εντοπίζεται κυρίως στις τεχνικές του δυνατότητες, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Τα μοντέλα έχουν ίδια εμφάνιση με την περσινή χρονιά.  

Το κορυφαίο και ακριβότερο από τα τρία μοντέλα είναι η Hero 7 Black με 449 ευρώ κόστος.

Ακολουθεί η Hero 7 Silver με κόστος 349 ευρώ.

Το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς Hero 7 είναι η Hero 7 White που φέρει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της Silver έκδοσης εκτός από δυνατότητα εγγραφής στην 4K ανάλυση αλλά και ενσωμάτωση GPS δέκτη. Το κόστος της Hero 7 White έχει οριστεί στη χώρα μας στα 239 ευρώ, με την κυκλοφορία όλων των μοντέλων να υπολογίζεται για την πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου.

Ο ιδρυτής της εταιρείας είπε στο BBC ότι ελπίζει ότι η τελευταία σειρά φωτογραφικών μηχανών θα βοηθήσει την εταιρεία, αλλά δεν απέκλεισε μια πώληση.
«Έχω την ευθύνη ως Διευθύνων Σύμβουλος της GoPro να ψάχνω για την καλύτερη απόδοση για τους επενδυτές μας», δήλωσε ο Nick Woodman.

«Και αν υπάρχει ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό πιο αποτελεσματικά με έναν στρατηγικό εταίρο, τότε φυσικά αυτό είναι κάτι που θα εξετάσουμε» είπε και πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, η εστίασή μου και η εστίαση της ομάδας μας δεν είναι να προσπαθούμε να πουλήσουμε την επιχείρηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59