search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:14
MENU CLOSE

To ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έκανε η Αλέξα Τσανγκ

21.09.2018 08:07
To ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έκανε η Αλέξα Τσανγκ - Media

 

Το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια έκανε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου η fashionista Αλέξα Τσανγκ παρουσιάζοντας μία συλλογή εμπνευσμένη από το προσωπικό της στυλ.

Το μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και it girl της Βρετανίας ήταν εδώ και μία δεκαετία στις πρώτες σειρές των επιδείξεων στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αλλά φέτος βρέθηκε στα παρασκήνια της πασαρέλας για τη συλλογή Alexachung Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Τα μοντέλα ανέβηκαν στην πασαρέλα παρουσιάζοντας ρούχα για ταξίδια, «για μία σειρά προορισμών από την Ινβερνές στο Τόκιο, από το Δουβλίνο στην Αθήνα και από το Μπρίστολ στην Πάλμα» διευκρίνισε στο σημείωμα για τη συλλογή της.

Την ιδέα «μετέφρασε» με ταχυδρομικές κάρτες τυπωμένες σε μπλουζάκια και πουλόβερ και με το λογότυπο της φανταστικής ταξιδιωτικής εταιρείας «AC World Travel Inc».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:10