search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:32
MENU CLOSE

Γιακουμάτος: Θα είναι αποτυχία εάν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία

21.09.2018 10:42
Γιακουμάτος: Θα είναι αποτυχία εάν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία - Media

 

Υπέρμαχος της αυτοδυναμίας εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Νews 24/7, δηλώνοντας ότι «θα είναι αποτυχία αν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία» και αισιόδοξος ότι αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί.

«Η ΝΔ έχει δυναμική που δεν αλλάζει, είναι πρώτο κόμμα και μακριά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τη συσπείρωσή του, αλλά αυτό δεν αναιρεί το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ, πιστεύω ότι θα την πετύχουμε. Παρά την αυτοδυναμία, χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων και σύνθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη αποφυάδες του Βαρουφάκη, δεν είναι ευρωπαϊστές, μπλοφάρουν, είναι καμουφλάζ, δεν πιστεύουν στην Ευρώπη, δεν είναι στο dna τους η Ευρώπη. Η ΝΔ καλύπτει τον πολιτικό χώρο από τις παρυφές της Αριστεράς μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς. Η χώρα χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων» τόνισε.

Αναφορικά με τις συντάξεις ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοπούν: «Όποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια, είναι ντροπή. Όταν η Ελλάδα ήταν στα βράχια κάναμε υποχωρήσεις, τώρα φύγαμε από το μνημόνιο. Αν χρειαστεί, να γίνει μονομερώς. Δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις, ποτέ δεν θα στηρίξω άλλη μείωση συντάξεων».

Eρωτηθείς για την πιθανότητα να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο κ. Γρηγόρης Ψαριανός, ο κ. Γιακουμάτος απάντησε: «Ο Γρηγόρης είναι πολύ καλό παιδί. Το ζήτημα είναι τι έχει κανείς στο δισάκι του να φέρει». Για την κ. Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι η κυρία Διαμαντοπούλου μπορεί να προσθέσει».

Tέλος, σχετικά με την κ. Κατερίνα Παπακώτσα είπε ότι «υπάρχουν πολιτικοί που δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο, τους ενδιαφέρει μόνο το σαρκίο τους. Ο Κώστας Καραμανλής δεν εκφράζεται από κανέναν. Οι βασιλικότεροι του βασιλέως απέθαναν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:32