search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Τη Δευτέρα η απολογία του 58χρονου για τον βιασμό της νεαρής στο Ζεφύρι – Ερωτήματα από τη στάση της μητέρας

21.09.2018 10:51
Τη Δευτέρα η απολογία του 58χρονου για τον βιασμό της νεαρής στο Ζεφύρι - Ερωτήματα από τη στάση της μητέρας - Media

 

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της 22χρονης η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε κεντρική πλατεία στο Ζεφύρι, πριν από 10 ημέρες.

Την Παρασκευή το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ένας 58χρονος Ρομά από το Ζεφύρι με τις κατηγορίες του βιασμού και εμπορίας ναρκωτικών, ενώ έχει λάβει προθεσμία για την απολογία του μέχρι τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον διακινητή στο σπίτι του οποίου, στο Ζεφύρι, είχαν πάει 12 Σεπτεμβρίου η 22χρονη μαζί με έναν φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά. Σημειώνεται ότι οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του φίλου της 22χρονης.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς, μετά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας λιπόθυμη στη μέση του δρόμου και δεν ήταν θέση να δώσει ακριβή περιγραφή σχετικά με το τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο 58χρονος είναι ο άνθρωπος ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη, μετά από ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε στην κοπέλα.

Επιπλέον επιβαρυντικό στοιχεί για τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του ελληνική ταυτότητα, είναι ότι και πριν από ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε την κοπέλα όσο εκείνη βρισκόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή στη ΜΕΘ στο Τζάνειο Νοσοκομείο είχε διαπιστώσει ενδείξεις βιασμού, δίχως να φέρει εξωτερικά ίχνη κακοποίησης.

Η ίδια η 22χρονη δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβή περιγραφή του τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα στο σπίτι του εμπόρου ναρκωτικών, ενώ η μητέρα της, η οποία μαζί με τη γιαγιά της την αναζήτησαν στις αστυνομικές αρχές έξι ημέρες αφότου η κόρη της βρέθηκε στο Ζεφύρι, υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν έχει πέσει θύμα βιασμού αλλά τα όσα είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστης προέρχονταν από μετεγχειρητικά τραύματα λεπτής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η 22χρονη η οποία αναρρώνει και σύντομα πρόκειται να μεταφερθεί από το Τζάνειο στο Νοκοσκομείο Αγία Όλγα, έχοντας διαρκώς στο πλευρό την οικογένειά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50