search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:40
MENU CLOSE

Παγκόσμια φρενίτιδα για τα νέα iPhone (Photos)

21.09.2018 12:04
Παγκόσμια φρενίτιδα για τα νέα iPhone (Photos) - Media

Τι κι αν άλλαξε πολιτική και εκτόξευσε τις τιμές των νέων της κινητών τηλεφώνων; Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους φανατικούς υποστηρικτές της Apple που στήθηκαν υπομονετικά στις ουρές για να βγάλουν από τη τσέπη τους 1000 δολάρια και να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο αντικείμενο.

Το σχετικά «φτηνότερο» iPhone XR των 749 δολαρίων θα ανέβει στα ράφια τον επόμενο μήνα και έτσι όσοι δεν άντεχαν να κάνουν δικό τους ένα νέο μοντέλο, περίμεναν καρτερικά (ανά τον κόσμο) να ανοίξουν τις πύλες τους τα Apple Stores και να αποκτήσουν το iPhone XS είτε με τη μικρότερη μνήμη (999 δολάρια) είτε με τη μεγαλύτερη δυνατή (1.449 δολάρια).

Στην Αυστραλία, οι ουρές κάλυπταν ολόκληρες πλευρές οικοδομικών τετραγώνων, στο Ντουμπάι περίμεναν καθιστοί καρτερικά, ενώ στη Σιγκαπούρη ταξίδεψαν μέχρι κι από το Βιετνάμ για να αγοράσουν τα νέα κινητά τηλέφωνα.

Μπρος στη χαρά, αξίζει η ταλαιπωρία, θα σκέφτονται οι κάτοχοι των νέων iPhone, αλλά αυτό που σκέφτηκε η ανταγωνίστρια εταιρία Huawei είναι ακόμα πιο εφυές, αφού έστειλε υπαλλήλους της στην ουρά έξω από το Apple Store στη Σιγκαπούρη και τους έβαλε να μοιράσουν εκατοντάδες power banks, υπογραμμίζοντας τη χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας των νέων iPhone.

Στην Ελλάδα, τα νέα iPhone έρχονται στις 28 Σεπτεμβρίου με τις τιμές να είναι σημαντικά πιο υψηλές εξαιτίας των φόρων και των δασμών. Έτσι το μικρό iPhoneXS με μνήμη 64GB αναμένεται να κοστίσει 1.230 ευρώ με τις τιμές να ξεπερνάνε τα 1.400 και τα 1.500 ευρώ για τα μεγαλύτερα μοντέλα με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:38