search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:18
MENU CLOSE

Μαρίν Λεπέν: Αρνούμαι να υποβληθώ σε ψυχιατρική εξέταση

21.09.2018 12:15
Μαρίν Λεπέν: Αρνούμαι να υποβληθώ σε ψυχιατρική εξέταση - Media

 

Υπέρ της Μαρίν Λεπέν τάχθηκε η κυβέρνηση Μακρόν για την απόφαση του Πρωτοδικείου της Ναντέρ, σύμφωνα με την οποία αναγκάζεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση προτού καθίσει στο εδώλιο.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος «Εμπρός για τη Δημοκρατία» (Republique En Marche), Γκαμπριέλ Ατάλ, δήλωσε την Παρασκευή στο Radio Classique ότι πρόκειται για νομικό παραλογισμό.

«Φαίνεται εντελώς παράλογο και άσχετο», ακούστηκε να λέει στο μικρόφωνο του ραδιοφώνου. Ωστόσο, επισήμανε ότι η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου «δεν θα έπρεπε να είχε δημοσιεύσει αυτές τις εξαιρετικά βίαιες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα».

Η Λεπέν, πάντως, δήλωσε πως δεν πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Σημειώνεται ότι το Πρωτοδικείο της Ναντέρ ανακοίνωσε την Πέμπτη πως η επικεφαλής του ακροδεξιού «Εθνικιστικού Κόμματος» θα πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Όταν της δοθεί η γνωμάτευση, θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία της διάδοσης εικόνων για εκτελέσεις που διαπράχθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:18